ELITE STADSHOTELLET

- en smekning av dina sinnen!

Elite Stadshotellet Karlstad är ett av landets vackraste stadshotell, centralt beläget vid Klarälvens strand. Hotellets charm bygger till stor del på de vackert inredda och nyrenoverade hotellrummen samt de pampiga möteslokalerna. Här njuter du av en smakfull atmosfär från 1870, då hotellet byggdes, kombinerat med den bekvämlighet och service som förväntas av en modern hotellanläggning.

I hotellet finns Karlstads finaste festvåning och i den magnifika vintermatsalen äter du din frukost. Självklart besöker du också den genuint engelska puben ”The Bishops Arms”.

Gustaf Fröding, stadens mest betydande kulturpersonlighet, var stamgäst på hotellet på sin tid. Numera går han igen vid det mycket uppskattade middagsprogrammet ”Värmländsk stôllighet”, där han ibland har sällskap av den berömda värdshusvärdinnan ”Sola i Kallsta” eller andra finurliga värmlandsprofiler.

Eller varför inte låta ert sällskap lösa "Mordgåtan på Stadshotellet"? Ni upplever en helkväll med en mix av historia, kultur och humor samt förstås en trerätters middag i klassisk miljö.

 Stadshotellet-Logotyp

Antal rum: 138 rum, varav 84 dr & 51 er samt 1 juniorsvit och 2 sviter
Konferenslokaler: 7 lokaler, upp till 250 personer
Restaurang: Festsalar, upp till 280 personer
Handikappanpassat: Ja
Läge: Centralt i Karlstad
Kommunikation: Tåg 300 m, flyg 18 km

Telefon: 054-29 30 00
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Webb: Gå till Stadshotellets hemsida...