Konferens & Kongress

Konferens & kongress är den enskilt största delen i vår verksamhet. Anlita Projecta i Karlstad eller Göteborg som leverantör för hela evenemanget inkl. logi, måltider, lokaler, teknik etc. och förstås de program som sätter guldkant på ert evenemang. Har du goda relationer med någon konferensanläggning eller vill hålla i den delen själv kan du förstås välja att ”bara” anlita oss för ett middagsarrangemang, en teambuildingaktivitet etc. Många gånger blir vi inkopplade som underleverantör till konferensanläggningen. Du som kund väljer om du vill ha flera leverantörer eller om du vill boka helheten via oss eller anläggningen!

Utnyttja vår erfarenhet, lokalkännedom och vår aktivitetsavdelning för att skapa en helhetsupplevelse utöver det vanliga. Med personligt bemötande och glimten i ögat skapar vi minnesvärda upplevelser.

Vi jobbar i Mellansverige, dock med ett visst fokus på Värmland och Västkusten där vi känner våra ”Konferenspärlor” utan och innan. Vi har under våren, utifrån vårt Göteborgskontor, etablerat ett samarbete med ett 20-tal Konferenspärlor i Västsverige enligt den mångåriga och framgångsrika modell som vi använt i Värmland – läs mer om våra Konferenspärlor i Västsverige & Värmland.

När arrangemanget väl går av stapeln står Projecta för att du som beställare lugnt skall kunna luta dig tillbaka. Du skall kunna känna dig som gäst i trygg förvissning om att allt blir som vi tillsammans har planerat!