Kundträff

Gemensamma positiva upplevelser tillsammans med dina kunder är en investering i fortsatta goda affärer. En mycket viktig princip i vår verksamhet är att alla skall vara gäster, även du som beställare. Vi sköter mottagning, mat, dryck, dekorationer och underhållning med mera, så att du och dina medarbetare fullt ut kan ägna er åt gästerna.

Inte minst för utländska gäster kan vi hjälpa dig att erbjuda oförglömliga upplevelser, vi har erfarenhet från flera hundra grupper med utländska gäster. Många av dina kunder har säkert ätit på världens finaste krogar, men har de "blotat" tillsammans med vikingarna i deras boning "Trollebo"?
Kontakta oss i Karlstad eller Göteborg och beskriv din grupp av kunder så skapar vi en kundträff utifrån era förutsättningar som förstärker er relation till era gäster!

Projecta har byggt upp ett enormt kontaktnät när det gäller artister, lokaler, dekor etc. i såväl Värmland som i Västsverige. Vårt sätt att jobba bygger på genuina miljöbilder i olika teman, överraskningar och mycket humor. Bokar man ett Bellmanprogram skall man mötas av känslan i en lönnkrog från 1700-talet med personal och artister i tidstypiska dräkter och kvällen skall innehålla såväl ett kulturellt djup som massor av skratt!