Hotell Gustaf Fröding

BEST WESTERN GUSTAF FRÖDING HOTELL & KONFERENS

 - närhet & avskildhet

Best Western Gustaf Fröding Hotell & Konferens är ett affärs- och konferenshotell uppkallat efter en av Sveriges mest folkkära diktare.

Hotellet drivs i privat regi och präglas av personlig service och trivsam atmosfär. Ett hotell med trivsamma rum, relaxavdelning, gym, tempererad utomhuspool och en restaurang av hög klass.

Insprängd i det äkta urberget finns vår vinkällare och här träffas man för vinprovning eller en drink före maten. Här finns konferenslokaler som passar allt från det lilla mötet till den stora konferensen. Värmlandssalen är hotellets stolthet. Denna kongressal har plats för 315 personer och förutom den finns 12 konferenslokaler i varierande storlek. Hotellet och dess flexibilitet passar många olika aktiviteter.Vid festliga tillfällen går skalden Gustaf Fröding igen i egen hög person. Best Western Gustaf Fröding Hotel & Konferens fungerar med fördel för ett av våra mest uppskattade middagsprogram ”Tyrolerfest” där den färgglatt dekorerade lokalen och festdeltagarna gungar i takt med den sorglösa musiken. 

Utanför anläggningen finns alla möjligheter till exempelvis motoraktiviteter i olika former eller kanske ett lådbilsbygge med tillhörande race följt av ett middagsarrangemang hos de värmländska raggarna?

 

Gustaf Froding logotype

 

Antal rum: 162 rum, 286 bäddar, varav 124 dr & 38 er
Konferenslokaler: 12 lokaler, upp till 320 personer
Restaurang: Upp till 400 personer
Handikappanpassat: Ja
Läge: Karlstad, 3 km från centrum
Kommunikation: Tåg 3 km, flyg 10 km

Tel: 054-67 00 00
E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Webb: www.gustaffroding.se