Kickoff & Teambuilding

Projecta blir ofta inkopplade när det är dags för kickoff & teambuilding. Vår kund skall kanske starta upp ett nytt projekt, en ny verksamhet eller ett nytt verksamhetsår. Det kan handla om en kickoff för att få ihop nya grupper, att förstärka kontakten mellan medarbetare som kanske inte ser varandra i vardagen, bara har telefonkontakter med varandra etc.

Vi har ett stort antal arrangemang som är lämpliga för det syftet. Välj mellan att göra ett evenemang under en dag, en eftermiddag, en kväll eller kanske ett eller flera dygn på lämplig konferensanläggning. Det kan handla om vildmarksaktiviteter, att lösa en mordgåta tillsammans eller bygga lådbilar eller kanske slädar och avsluta med en tävling.

Vi är dock noggranna med att markera att vi inte jobbar med frågor om gruppdynamik, analys av hur deltagare reagerar i olika situationer etc. För er som vill ha den dimensionen i ert event rekommenderar vi att ta in ytterligare kompetens. Några av våra arrangemang kan dock användas i det syftet, men vår kompetens är att skapa evenemanget.

Nästan lika vanligt är att vår kund vill göra någon form av projektavslutning eller en belöning efter en säsong, inför semester eller jul etc. Då handlar det oftast om någon form av temasatt middagsarrangemang med överraskningar och underhållning.