Familjedag

Som vi ser det är familjen många gånger en underskattad faktor som påverkar personalens prestationer - mår man bra hemma gör man bättre ifrån sig på jobbet. Fler och fler företag väljer idag att "investera" i att göra ett evenemang som vänder sig till hela familjen och som profilerar företaget på ett positivt sätt för den anställdes anhöriga.

Det finns förstås mängder av möjliga arrangemang som lockar familjen och valet av arrangemang för er familjedag beror förstås till stor del på företagets eller organisationens storlek.

För det mindre företaget använder vi ofta någon av våra temasatta aktiviteter såsom ”westernfest” eller ”Bygg din bil” med tävlingar, underhållning, mat och dryck.

Handlar det om ett större företag jobbar vi ofta med en mix mellan händelser och överraskningar såsom clowner, eldslukare, gycklare med mera och tävlingar och aktiviteter där gästerna är aktiva. Näst intill alltid kompletteras programmet med artistprogram i olika format, från en trubadur till rikskända artister.

Vi har ett enormt kontaktnät såväl i Värmland som på Västkusten när det gäller lämpliga lokaler, artister, upplevelser etc. Kontakta oss i Karlstad eller Göteborg så bygger vi upp ett program utifrån era förutsättningar!