TJÄNSTER

OM OSS

KONTAKT

 

 

INTERNATIONELL AFTON

________

 

- En kväll då vi vänder blicken mot omvärlden. Vi glömmer vår lilla ankdamm för en stund och söker med glimten i ögat några andra länders folksjäl

 

 

Salen är dekorerad i de aktuella ländernas flaggor och färger. Länderna väljer vi tillsammans, gärna profilstarka nationer, men naturligtvis kan syftet delvis styra. Kanske görs stora affärer med ett antal stater? Den föga namnkunnige FN-delegaten från UNIAMUSE verkar som konferencier under tillställningen.

 

De olika borden utgör gruppindelning och varje grupp får sig tilldelat ett av de valda länderna.

Värdarna, riktiga arketyper i representativ klädsel, gör allt för att få gästerna att älska just deras land. De har plockat med diverse rekvisita från ”sina” länder och får uppdraget att – med hjälp av värdarna - komponera och repetera ett framförande i ord och/eller ton, dans, sång eller dialog/sketch. Fältet är fritt för fantasi!

 

Naturligtvis ska måltiden ha prägel av kvällens nationer, kanske ska den vara helt genomprofilerad? Somliga länder kan ju dessutom leverera passande dryck…

 

Värdarna ser till att höja stämningen vid borden för att visa vilka som har ”högst i tak”. När FN:s sändebud ser till att gruppernas bidrag till ”Global Amusement Contest” presenteras och uppförs, stiger jublet i lokalen till en mångkulturellt färgsprakande nivå, lyckan känner inga gränser.

 

KONTAKTA OSS >

Vi berättar gärna mer.