TJÄNSTER

OM OSS

KONTAKT

 

 

KÖRSHOW

________

 

- Sverige är ett land som älskar körsång. Orsaken till detta diskuteras och teorierna är många.

 

 

Kanske är det så enkelt att vi gör det för att det är ett roligt sätt att umgås i grupp.

Arrangemanget kan inledas under sen eftermiddag för att sedan gå över i middag, vilken följs av en hejdundrande finalshow.

 

Vår alerte programledare hälsar alla välkomna och presenterar körledarna. Dessa musikpedagoger är inspirerande energikällor och går in för uppgiften med entusiasm. Gruppindelningen kan variera. Körerna tar sig an uppgiften på olika sätt; med resultatfokus eller finess och trivsel. Sånger och bakgrunder finns förstås förberedda och det känns ofta rätt med ett glas vin till sången.

 

Härefter blir det dags för en bit mat efter önskemål, givetvis med drycker därtill. Ofta noteras att gästerna i sin iver även repeterar under själva måltiden. Körledarna finns naturligtvis med och gästerna får visa vilken kör som är mest på hugget.

 

Efter maten är det dags för examen. De olika körerna får presentera sina låtar för vännerna i övriga grupper. Efter en rafflande omröstning är det dags för en pampig prisutdelning. En stilfull statyett och ett antal småplaketter fördelas till vinnande kör och självklart skall vinnande bidrag framföras på nytt. Som avslutning kan man tänka att de musikaliska värdarna bjuder på en stunds egen underhållning.

 

KONTAKTA OSS >

Vi berättar gärna mer.