TJÄNSTER

OM OSS

KONTAKT

 

 

KOCKENS HETA TIPS

________

 

- En överraskningarnas kväll, där er grupp stöter på den klurige restaurangchefen. Han delger er med nöje kockens heta tips.

 

 

De intet ont anande gästerna anländer förhoppningsfulla till den fina restaurangen. Döm om deras förvåning, när hela anläggningen är stängd och totalt nedsläckt. Den besvikna gruppen bankar på dörren och till sist visar sig faktiskt någon inne i lokalen. Restaurangchefen får upp dörren: ”Var det inte nästa vecka ni hade bokat?”

 

Efter hand får värden fram något att dricka i all hast. Han presenterar sin idé om att gästerna själva ska få göra kvällen. Viss personal ”snabbinkallas” och sällskapet delas in i mindre grupper. Några hamnar i varmköket, några i kallskänken och några hamnar i serveringsgruppen. Givetvis måste underhållning ordnas till middagen, varför musikgruppen komponerar en sång med hjälp av en trubadur. Under ledning av vår danspedagog tränar några utvalda in en showdans.

 

När vi slutligen sitter till bords och får avnjuta en härlig egenhändigt tillagad trerätters middag, får vi den således serverad enligt konstens alla regler i den numera prydliga salen. Givetvis ska underhållningen presenteras och förhoppningsvis finner gästerna även denna njutbar. Det hela slutar med att restaurangchefen ger några av de mer framstående festdeltagarna erbjudande om extraknäck.

 

KONTAKTA OSS >

Vi berättar gärna mer.