TJÄNSTER

OM OSS

KONTAKT

 

 

LÅDBILSBYGGE

________

 

- Bygg ert egna racerekipage och ställ upp i den prestigefyllda lådbilstävlingen

 

 

På en undanskymd motorgård dyker ingen mindre än självaste ”Inge Turbo” och hans assistenter, iklädda rallyoveraller och hjälmar, upp och tar emot er.  Vid ett närliggande depåtält står en riktig gammaldags amerikanare och mullrar, det är nu dags för er att förbereda dagens fartfyllda rallyupptåg!

 

Indelade i lag väntar ett kreativt engagemang: att utifrån en noga anpassad mängd brädor av olika dimensioner, masonitskivor, plyfaskivor, två hjulpar och en mängd övrig utrustning få ihop

ett eget ”racerekipage”, kanske tom nästa års vinnarbil i Rally VM? En målningsstation gör det möjligt att ”klä upp” er bil med nummerskylt, företagets egen logotyp och annan trevlig utstyrsel. Under denna gruppdynamiska fas träder ofta oväntade styrkor fram i sällskapet.

 

Efter det att ekipagen är färdigbyggda, väntar naturligtvis tävling i den iordningställda banan. Bilarna presenteras och alla finesser och förtjänster beskrivs. Presentationen avgör seedningen inför den ofta mycket prestigefulla tävlingen.

 

I en sprudlande segerceremoni hyllas segrande lag på prispallen. Givetvis tröstas några av aktivitetens ”framstående förlorare” med motoranknutna skojpriser.

 

KONTAKTA OSS >

Vi berättar gärna mer.