TJÄNSTER

OM OSS

KONTAKT

 

 

MORDGÅTA

________

 

- Ni har säkert gjort mycket trevliga saker med era arbetskamrater, men ni har inte löst en mordgåta!

 

 

På anläggningen med susande minnen från svunnen tid av kavaljersliv och salongsintriger möter ni en färgstark skara: den generöse och yvige brukspatronen, den djupt fromme prosten, traktens länsman med höga framtidsplaner och den kraftfulla majorskan. En inte lika färgstark – snarare blek – figur, kuplettsångaren, påträffas brutalt mördad.

 

Detta är inledningen av en mordutredning där vi samtidigt intar en härlig middag i eleganta omgivningar. Några av gästerna utses till fiskaler och får under sakkunnig ledning föra sina bordskamrater mot gåtans lösning, korsförhör tar vid.

 

De misstänkta karaktärerna ger sällskapet ledtrådar i stort och smått. På så sätt kan ”utredarna” komma ljusskygga kärleksintriger och skumma affärer på spåren. Glimtar av historik och en inblick i 1800-talets kulturliv samt en hel del humor utlovas.

 

Engagemanget i de olika utredningsgrupperna är stort och frågorna många. När villospåren har sållats bort kvarstår de heta uppslagen, vilka utvecklade till teorier nu skall presenteras.

 

Somliga teorier är riktiga medan andra är iskalla, men rättvisan har sin gång och mördaren grips. I efterspelet gästas ”detektiverna” av den mördade kuplettsångarens ersättare, vilken avslutar den muntra kvällen med ett musikaliskt framträdande.

 

KONTAKTA OSS >

Vi berättar gärna mer.