TJÄNSTER

OM OSS

KONTAKT

 

PROJECTA BÅTCHARTER

________

 

FÖRETAG SOM GILLAR VÄNERSKÄRGÅRDEN

Projecta Båtcharter har två egna sällskapsbåtar för mindre grupper och samarbetar förstås med andra båtar om ni är många. Njut av skärgården eller Klarälvsdeltat med en läcker måltid ombord eller vid ett strandhugg, kanske med någon temasatt aktivitet - Det är bara fantasin som sätter gränserna…

 

 

 

 

RUNDTUR I KARLSTADSSKÄRGÅRDEN

________

 

Projectas sällskapsbåtar, med plats för 12 passagerare vardera gör rundturer på Klarälven och i Vänerskärgården med måltid ombord.

Välj mellan vår populära skärgårdstallrik, buffé i olika former eller varför inte stanna till hos grillkocken vid strandkanten.

I augusti/september är kräftskiva till sjöss ett mycket populärt alternativ.

 

KONTAKTA OSS >

 

 

 

 

STRANDHUGG MED AKTIVITETER

________

 

Väljer man att göra ett strandhugg har vi ett mycket stort utbud av aktiviter som förgyller ert event. Kanske möter ni de värmländska kolgubbarna som utmanar er i stocksågning och yxkastning?

Eller varför inte uppleva Korpral Mollberg och Ulla Vinblad som bjuder på drycker i spetsiga glas med en sång på läpparna, genomför tävlingar och så småningom får besök av Carl-Michael Bellman själv.

 

KONTAKTA OSS >

 

 

 

 

GRILLNING I VÄNERSKÄRGÅRDEN

________

 

Något som uppskattas enormt, speciell med utländska gäster, är att göra ett strandhugg där vildmarkskocken lagar mat i jättestekpannan och på kolgrillen.

Gourmetmåltiden avnjuts på linnedukar och med kandelaber på bordet i en glänta med utsikt över Vänerns vattenspegel. Många gånger kombinerar vi måltiden med underhållning i olika former.

 

KONTAKTA OSS >

 

 

 

Från starten har vi haft ett mycket uppskattat företagsnätverk runt våra båtar, ett 20-tal företag som abonnerar på turer och som Projecta tar hand om lite extra - bjuder in till nätverksträffar etc.

Kanske något för ert företag?