TJÄNSTER

OM OSS

KONTAKT

 

 

SVARTKLUBB

________

 

- På dagtid en ärlig verksamhet, men på kvällen?

 

 

Som gruppen kommer promenerande, intet ont anande, konfronteras de oväntat av ”Kung Sune”, ökänd raggarhövding. Denne legendar tar sig an sällskapet med stor pondus och galna infall. De allra flesta gästerna tror sig ha stött på en framfusig person från värmländsk motormylla, men du som beställare vet förstås att såväl karaktären som situationen är fabricerad.

 

Sune får efter viss övertalning med sig gästerna in i den ruffiga, garageliknande lokalen, där det sjuder av liv. Vid spelbordet bjuds till kortspel, däckbytarövningar pågår och musiken lägger en trovärdig kuliss till det skenbart genuina skådespelet.

 

Så snart spelmarker har bytt ägare, kommer en objuden inspektör med synpunkter. Denne mutas dock raskt in och tar samman med gästerna sedan med glädje del av god mat, dryck, spel och tävlingar, där bland annat ”ryggslädesstafett”, ett spektakulärt raggarquiz och ”Sune-look-alike” avkräver skratt och hög stämning.

Gästerna rycks med i den stegrande stämningen och när det visar sig att ”inspektören” är en hejare på gitarr är raggarextasen nära.

 

När kvällen är sen får Sune ett tips: ”snuten” tycks vara på ingång, festen måste avbrytas. De gästande slussas raskt ut och får fortsätta festandet på annan, möjligen mer rumsren plats…

 

…och en timme efter avslut finns inte ett spår kvar efter svartklubben i garaget.

 

KONTAKTA OSS >

Vi berättar gärna mer.